7 maj 2016
15:00

Njurunda SK 03/04

Referat: Matfors IF P04 blå - Njurunda SK 03/04

Bra start från NSK som skapar en hel del första kvarten. Återigen är vi lite försiktiga i närkampspelet. Därför var det inte oväntat att de till slut kunde göra första målet. Vi höjer oss rejält efter det och tar över spelet, många fina spelsekvenser, och skapar 5-6 knivskarpa målchanser som så när gav utdelning. Till sist lyckas vi få in kvitteringen. 1-1 i paus.
Andra halvlek lite sämre spelmässigt från båda lagen. Inte så många klara chanser åt nåt håll. Efter 27-28 minuter lyckas de efter lite strul i vårt uppspel få loss bollen till en fri kille som kan rulla in 1-2. Då kändes det lite tungt men trots lite misströstan så lyckas vi bita ihop och få till en riktigt bra avslutning på matchen. Vi ger aldrig upp!
2-2 kommer efter 32-33 minuter. Vi öser på och i matchens absolut sista sekunder lyckas vi få in 3-2!
Välförtjänt tyckte vi ledare! Främst då med tanke på att vi hade så bra spel i slutet av första halvleken.